De 25e editie van de Banthumloop begint over

Wedstrijd

Welkom op de website van de Banthumloop


voor-inschrijving

Inschrijven voor de 25e Banthumloop is ook mogelijk op de Zomeravondmarkt  en op de dag zelf.

vanaf 16.30 uur in GKv “De Hoeksteen” Postlaan 45 te Bergentheim
tot 15 minuten voor het startschot op desbetreffende afstand.


De Organisatie van de Stichting Banthumloop heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten om de kwaliteit hoog te houden.  Bij de 5km en 10km zal er net als altijd weer een strijd komen voor de podiumplekken.

De komende Banthumloop zullen er geen parcourswijzigingen komen, maar zal het nog steeds gezellig zijn om te lopen door de straten van Bergentheim waar weer veel muzikanten staan en uiteraard veel publiek. De start en finish van alle afstanden is ter hoogte van de zij-ingang van “De Hoeksteen”, op deze plaats zal speaker Henk Borgmeijer een ieder als een ware sportheld binnen halen. Dit altijd onder het motto: “Meedoen is belangrijker dan winnen.”

De tijdsregistratie zal voor groot en klein digitaal geregistreerd worden. Dankzij onze geweldige sponsoren kunnen wij dit voor de loper kosteloos bewerkstelligen. De elektronische tijdregistratie zal geschieden door een chip die aan de schoen moet worden bevestigd. Tevens zullen er videobeelden en foto’s gemaakt worden welke terug te zien zijn op het internet. Meer informatie elders op deze website.

De inschrijving zal in de hal van “De Hoeksteen” plaats vinden. Op het Bastingplein zal verder een gezellig terras gerealiseerd worden.

Op vrijdag 21 juni is inschrijving nog mogelijk in de hal van “De Hoeksteen” Postlaan 45 vanaf 16:30 uur tot 15 minuten voor het startschot van de desbetreffende afstand. (parcours)

De schooljeugd van Bergentheim kan zich opgeven (voor de 500m, 1km en 1.5km) via school.

Op de Zomeravondmarkt van 20 juni is opgave ook nog mogelijk maar dan tegen het tarief van de na-schrijving!

Het inschrijfgeld van de schooljeugd wordt betaald bij het afhalen van het startnummer en T-shirt op donderdag 20 juni tijdens de Zomeravondmarkt. Het is de bedoeling dat de kinderen van de basisschool lopen in het Banthumloopshirt.

Op vrijdag 21 juni kan nog worden ingeschreven in de hal van “De Hoeksteen” tot 15 minuten voor het startschot van de desbetreffende afstand.

Inschrijven!
Meedoen met de gezelligste loop van het oosten? Schrijf je dan nu gauw in!
Schrijf je nu in!

Hoofd Sponsoren

Overige Sponsoren