INSPIREREND, CONFRONTEREND, INFORMEREND EN VOORAL ENORM LEUK

Bestsellerauteur, inspirator en sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis komt naar ons toe op maandag 27 mei. Op gebied van voeding is hij een van Nederlands meest gevraagde sprekers.

Als eigenaar van SportvoedingWebshop.com en De Beste Verliezer, deelt hij op energieke wijze zijn inzichte in de wereld van (sport)voeding, gezondheid en beweging. Zowel zijn kennis als kritische blik op voeding zal ertoe leiden dat jij anders aankijkt tegen voeding, na deze energieke sessie. Henk-Jan is niet alleen sportvoedingsdeskundige van vele (inter)nationale topatleten. Zelf liep hij ook de marathon onder de 3 uur en is hij auteur van het boek De Beste Verliezer dat in de top 100 stond van meest verkochte boeken. Nu komt hij naar ons toe. Het beloofd een inspirerende avond in Bergentheim te worden. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren door hem.

Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn boodschap over (sport)voeding. Een boodschap die aankomt. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp en hij schreef een Bestseller. Een enthousiaste, nuchtere tukker met een eigen stijl. Hij sprak voor ruim 40.000 mensen en werkt daarnaast met de beste atleten ter wereld. Hij vindt dat wat we zien als een normaal voedingspatroon, nog vérre van gezond is. Volgens hem is de epidemie van overgewicht, ongezonde voedingspatronen en gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels alleen te stoppen door anders tegen ons voedingspatroon aan te kijken. Hij verkondigt een gouden boodschap, over radicaal anders eten en radicaal anders boodschappen doen! Zónder belerend, betuttelend of betweterig te zijn.

INSPIREREND, CONFRONTEREND, INFORMEREND EN VOORAL ENORM LEUK

Wat het anders maakt dan andere lezingen, workshops of trainingen is de kenmerkende positieve vibe en hoog kennisniveau die Henk-Jan met zich meebrengt, boeiende anekdotes uit zijn leven en treffende voorbeelden uit de topsport, waardoor de boodschap blijft hangen. Zijn interessante leer gaat niet het ene oor in en de andere weer uit. Nee, ergens blijven zijn woorden hangen in je systeem. En galmen ze als een echo door je hoofd. Zelfs jaren later nog als je boodschappen doet, aan tafel schuift of als je een broodje smeert. Henk-Jan geeft echt alles om binnen te dringen!

Meer info:

www.debesteverliezer.com

www.sportvoedingwebshop.com